Nog drie dagen om projecten aan te melden

Musea, basisscholen en intermediairs hebben nog drie dagen om projecten aan te melden voor de Museumeducatie Prijs: dé onderscheiding voor unieke samenwerkingsprojecten. In totaal valt er €50.000,- te verdelen. Aanmelden kan via het formulier op deze website.

Deelnemers maken kans op meerdere prijzen. Zo is er een geldbedrag van €40.000,- voor het bekroonde educatieprogramma dat loopt in 2017 en waar sprake is van aantoonbare samenwerking tussen musea en scholen. Maar ook innovatieve ideeën worden beloond. Nieuw dit jaar is de aanmoedigingsprijs van €5.000,- voor het beste projectplan. Je hoeft op dit moment dus nog niet samen te werken om kans te maken op een prijs. De resterende €5.000,- wordt besteed aan deelnemersgelden voor alle genomineerden.

Wil je zowel een lopend project aanmelden voor de grote prijs, als een innovatief idee insturen voor de aanmoedigingsprijs? Dat kan! De Museumeducatie Prijs is bedoeld om goede educatieve projecten met het veld te delen en navolging ervan te stimuleren, dus alle ideeën zijn welkom.

Heb je vragen over de Museumeducatie Prijs? Stuur ons dan een bericht via de contactpagina.