Aanmeldingen sluiten 2 juni

Vandaag, 1 juni 2017, is de laatste mogelijkheid om projecten of projectplannen in te sturen. De jury wenst alle deelnemers heel veel succes met de laatste loodjes!

Volgende week begint de jury aan de eervolle taak om alle inzendingen te beoordelen. In week 24 maakt de jury bekend welke lopende projecten en projectplannen zijn genomineerd voor de Museumeducatie Prijs 2017. Genomineerden ontvangen hiervan persoonlijk bericht. Daarnaast wordt een bericht geplaatst op de websites www.museumeducatieprijs.nl en www.museumvereniging.nl.

Deelnemers worden verzocht alvast 20 juni (9.00-12.00) en 21 juni (9.00-18.00) vrij te houden in uw agenda. Op deze dagen presenteren de genomineerden hun project en/of projectplan aan de jury. Tijd en locatie worden tijdig bekend gemaakt.