Prijsuitreiking 10 november in Beeld en Geluid

Op 10 november reikt de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven de Museumeducatie Prijs 2018 uit. De uitreiking vindt plaats tijdens een feestelijk evenement in Beeld en Geluid, Hilversum. Op dit evenement worden ook prijzen uitgereikt aan de Museuminspecteur van het Jaar en hét Kidsproof museum van 2018.

Tijdens de feestelijke uitreiking wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van de Museumeducatie Prijs 2018. De hoofdprijs van €40.000,- wordt uitgereikt aan het beste lopende samenwerkingsproject. Hiervoor zijn genomineerd: Verwonderpaspoort en Flip the Museum. Voor de Aanmoedigingsprijs van €5.000,- voor een innovatief idee zijn Kunstschool Mh en Kijk ze Kijken genomineerd.

Aanmelden voor de uitreiking kan door een mail te sturen aan info@museumkids.nl

15.00      Ontvangst met koffie en thee

15.30      Welkom door Andrea van Pol in kleine zaal
Uitreiking Museumeducatie Prijs, Aanmoedigingsprijs en provinciale Kidsproof Musea

16.30      Einde in grote zaal
Uitreiking landelijke Kidsproof Museum en Museuminspecteur van het Jaar

16.35      Groepsfoto met alle winnaars

16.40      Start borrel

18.00      Einde borrel

Wij kijken ernaar uit u op 10 november op deze feestelijke prijsuitreiking in Beeld en Geluid te mogen verwelkomen! Aanmelden graag via info@museumkids.nl.